.

14-09-2014

 

Vandaag uitgeslapen.

 

We hebben afgesproken vandaag niets te doen. Dat wil zeggen, een beetje hangen op balkon en bij het zwembad.

Toch is het niet helemaal waar, er is iets dat we moeten doen. Het is morgen alweer onze vertrek dag, hier uit Estartit, dus moet er een begin worden gemaakt met inpakken.

Nu heb ik daar niet zo heel veel werk aan, het meeste laat ik over aan Caroline. Dat is al jaren onze taak verdeling en ik ben niet van plan dat nu te gaan veranderen.

 

Wel heb ik na de experimenten met de DOD-camera en de imitatie Go-pro de bevestiging voor mijn Contour op mijn helm geplakt. Ik wilde dat eerst niet doen vanwege een nieuwe helm in bestelling maar ik zie later wel hoe ik aan een nieuwe plakker kom.

 

Tussen het pakken door is er voldoende tijd om wat te relaxen op het balkonnetje. Gek genoeg maak je wel een selectie, maar het echte inpakken kan toch pas op de dag van vertrek.

 

In de avond rijden we naar Pals. We gaan het nog een keer proberen bij die geëxporteerde Barnevelder met z’n grill.

 

Geeft mij ook meteen de gelegenheid om de beelden van de Contour te vergelijken met de andere camera voordat we weer de achtbaan in gaan die ze de Pyreneeën noemen.

 

 

Caroline houdt het bij een salade en de toktok is voor mij.

 

 

Op de terugweg nog even de tanks bijgevuld zodat we morgen de eerste driehonderd kilometer niet hoeven te stoppen. Hahahaha, geintje natuurlijk, driehonderd kilometer is hier zeker vijf uur rijtijd.

 

 

Hier staan de brommers te wachten op de bepakking, keurig afgesloten garage, alleen de verlichting zou wat beter mogen.