.

13-09-2014

 

 We zijn er weer lekker op tijd uit en de zon straalt alsof ‘ie het naar zijn zin heeft.

 

Nadat we een broodje hebben gegeten vertrekken we naar het strand. Bij aankomst eerst een kopje koffie en dan door naar die oplichter met zijn bedjes.

 

 

In de zon is het best erg heet en onder de parasol voelt het windje best fris aan. Zou u eigenlijk behoefte hebben aan een parasol en een windschermpje maar dat laatste hebben we hier niet. Variant zou kunnen zijn om net als een Duitser een kuil te graven maar dat gaat mij iets te ver.

 

Rond 16.00 hebben we het wel gehad en we nemen nog een bakkie bij de strandtent, waar we verwelkomt worden alsof we hier al jaren komen. Misschien moet ik toch eens narekenen wat we hier hebben uitgegeven.

 

Bij thuiskomst eerst die vrachtwagen zand afspoelen en wat vettigheid opsmeren. Die paar uurtjes vaan vandaag hebben de huid een raar kleurtje gegeven.

 

Vanavond gaan we nog een keertje naar de ‘Old Ambient’.

 

 

Dat is van de week goed bevallen en lekker dichtbij. Omdat we toch onderweg zijn lopen we nog even langs de supermarkt voor een paar laatste dingetjes die we nodig hebben en zijn te laat thuis voor de zonsondergang vanaf het balkon.