.

05-06-2017

Geen kop, noch staart.

 

Dit is zo'n typische 'middendag', geen spanning van de start of finish maar gewoon kilometers maken over voornamelijk snelweg.

 

Veel valt er ook niet te vertellen, opstaan, ontbijtje van het hotel weg spoelen met koffie, motor opladen en brommen maar.

 

Uiteraard stoppen we af en toe om wat te drinken, eten of de tank te vullen.

 

Als we Parijs naderen wordt het wat drukker en ondanks dat het een feestdag is staat het allemaal stil. Met zijn brede kont en dikke tassen heeft Hans iets meer ruimte nodig om er tussendoor te laveren. Doordat Ronald en Diny alle aandacht nodig hebben voor het verkeer voor hen raken ze op een zeker moment uit zicht. Kort na Parijs kunnen we wel doorrijden en zonder de twee in te halen bereiken we al snel ons bekende hotel in Jaux. Net nadat we hebben ingecheckt komen ze aanrijden en kunnen zich direct melden bij de balie. Meteen maar met Ria in goed overleg besloten dat de hele groep weer morgenochtend gaat genieten van een Premier Class ontbijt.

 

Dan even snel opfrissen en we lopen richting de Pizzaria waar we eerder zijn geweest. Het echter een schijnbeweging want we nemen nu plaats bij de bierfabriek van de "Drie Brasseurs".

Gezellig gezeten met een vermakelijke bediening en ook nog goed eten. Dan volgt het wandelingetje terug en sluiten we de avond af met een bakkie troost. Dat laatste omdat we beseffen dat het morgen echt is afgelopen met de pret..