.

06-06-2017

Nat, natter, natst.

 

Als we wakker worden en naar buiten kijken weten we het al meteen. Vandaag gaan we niet droog thuis komen. Het spettert al flink tijdens het ontbijt en ook de nieuwsberichten zijn ongunstig. Code geel en oranje wisselen zich af in de diverse media.

 

Toch lukt het om tijdens het inpakken en vastzetten om droog te blijven en dat houden we vol tot we drie minuten rijden. Vervolgens blijft het de hele rit tien minuten droog, gevolgt door een kwartiertje regen. Met dit ritme kun je de weersomstandigheden toch niet echt wisselvallig noemen.

 

Na een eerste korte stop gaan we door naar de Mac bij Bruxelles/Waterloo. We eten daar wat en als het tijd is om verder te rijden nemen we afscheid van onze metgezellen Jos en Maggy die al bijna thuis zijn.

 

 

Wij hebben nog een stukje te gaan en rijden nu met een kleiner worden groepje door naar Hazeldonk waar we afscheid nemen van Ronald en Diny. De een gaat verder naar het oosten en de ander naar het noord-westen. Dan blijven er nog drie brommers en vier personen over die nog één keer opstijgen om het laatste loodje af te leggen richting Almere.

 

Moe, voldaan maar vooral zeiknat arriveren we rond 17.00 op het vertrouwde adres. Snel afladen en de zooi boven neer gemikt, uitzoeken en de was komt later wel. Nu eerst een warm bad en zien hoe we de avond doorkomen, dat gaat heel goed want we krijgen nog visite van onze junior die de auto terug komt brengen. Later dan gepland stappen we na een leuke trip weer in ons eigen bed.