.

01-09-204

 

Lekker geslapen en na het opfrissen gaan we naar beneden voor het ontbijt.

Daar was nog iets mee. Ik had dit hotel gezien in een aanbieding van Travelbird, maar via de site van het hotel wilde ik reserveren, dat scheelt voor de verhuurder in kosten en voor mij maakt het niets uit. Via de site ging de betaling niet goed dus heb ik contact gezocht via de mail, daarin de reservering bevestigd. So far, so good, maar bij Travelbird was het inclusief ontbijt en dat zou nu niet zo zijn. Gelukkig duurde het misverstand maar heel kort en was het ontbijt geregeld zonder extra kosten.

 

Koffie, jus, broodjes met zoetigheid en wat kaas en worst kwamen op tafel en het smaakte meer dan voldoende. Het wordt allemaal verzorgt door een allervriendelijkst meisje dat gasten ontvangt, ontbijt verzorgt, terras bedient en kamers schoonmaakt in een werkdag van 14 uur.

 

Vandaag gaan we niet rijden maar blijven in en om het hotel. Ik stoei een beetje met de camera's en de bevestiging die ik heb mee gekregen. Uiteindelijk heb ik twee camera's op de steun weten te plaatsen, morgen maar eens kijken wat voor beeld dat oplevert.

 

Over camera's gesproken, mijn favoriete set met bullet cam en losse recorder nam niet goed meer op na een kabelbreuk. Veel heen en weer gemaild met China en een beetje garantie en bijbetaling van mijn kant zou er een nieuwe worden opgestuurd. Vanwege onze vakantie heb ik 10 euro extra overgemaakt zodat het met Express mail op tijd zou aankomen. Dat werkte bijna goed, toen wij vertrokken was er nog niets binnen, maar in de middag is het pakje aangekomen en ligt nu thuis op mij te wachten. Huilen

 

 

Vanwege de motorloze dag geen route kaartje.