.

21-06-2013

 

Vandaag de laatste hele dag in Schotland want morgenochtend nemen we alweer afscheid van Loch-end chalets.


We maken er een inpak en opruimdag van, waarbij voldoende ruimte overblijft om lekker in de grote achtertuin te zitten en wat te lezen. We hebben geleerd van de "fout" op de heenweg en laten nu tijdens de overtocht de tassen aan de scooter zitten.

Dan hoeven we niet alles mee te slepen en weer vast te maken, dat is wel zo comfortabel. Het enige waar we nu dan wel op moeten letten is, dat we goed apart houden en praktisch inpakken wat we op de boot wel nodig hebben, en dat in twee tasjes stoppen.


In de middag toch nog even naar Callander gereden en daar wat winkeltjes afgelopen. Omdat we toevallig toch bij de proeverij voor de deur stonden, daar ook maar even naar binnen om wat van dat Schotse vuurwater te testen.


Nog wat kleinigheden meegenomen voor thuis, en bij de bakker een broodje met koffie genomen om van dat branderige gevoel af te komen. LachenBij wijze van experiment heb ik mijn camera op een andere plaats gezet. Deze korte rit naar Callander mocht Caroline in de hoofdrol, nominaties voor een Oscar kunnen nu niet meer uitblijven.Het resultaat valt mij alles mee, ik had meer trillingen verwacht.
De beelden zijn best wel oke zolang mijn stalker niet teveel in de weg rijdt.

Filmpje is onderweg via het digitale zandpad Tong uitsteken


Bij thuiskomst nog verder genieten we van de laatste dag zon, het schijnt morgen een stuk minder warm te worden met veel wind en regen. Qua weer hebben we het erg getroffen en het zou zo maar eens kunnen dat wij hier waren in de mooiste week van 2013.


Hieronder nog twee filmpjes van "onze" achtertuin.