.

18-06-2013

 

Nadat we gisteren best laat terug waren hebben we besloten om er vandaag een makkelijke dag van te maken. Dat is toch wel een beetje dubbel, enerzijds wil je veel rijden, maar ook lui hier langs het meer zitten en in het zonnetje is best aantrekkelijk. Soms moet je een stadje in om boodschappen te halen maar is het bezichtigen van een kasteel ook een optie. Kortom, we moeten de hele tijd keuzes maken.

Vandaag dus een "kom ik er vandaag niet, dan proberen we het morgen" begin van de dag. In de namiddag toch het motorspul maar aangetrokken.

Het doel is Stirling waar we een kasteel willen bekijken en wat boodschappen halen.

We rijden via Doune en maken daar een kasteel stop.

Helaas kunnen we niet naar binnen maar nadat we er een rondje omheen zijn gelopen hebben we toch wel voldoende indruk.

 

In plaats van doorrrijden naar Stirling zijn we naar Callander gereden om daar alsnog te gaan eten bij de Riverside Inn. Deze keer waren waren we wel op tijd, en hebben aan de achterkant langs de rivier, op het terras de maaltijd genuttigd. Het eten was goed maar de bediening erg chaotisch en om alles moest je vragen.

 

Na het eten wilden we toch nog een supermarkt binnengaan en we rijden daarvoor naar Aberfoyle waar ze volgens zeggen wel tot 22.00 open zijn. Dat zal best maar die drie winkels die we in Aberfoyle zien is niet wat we zoeken.


Wat we ook niet zochten maar toevallig wel heel leuk van pas kwam was de weg naar het noorden. Zie hieronder wat ik bedoel, maar vergeet niet eerst even je geluid zachtjes te zetten. (windgeruis nog niet opgelost).

 

Dit is op de weg terug, op de heenweg kwamen er nog wat motoren voorbij die ik maar ben gaan volgen. (sorry Car, het is sterker dan .... Lachen )

 

Uiteindelijk zijn we zonder boodschappen maar na een hele leuke rit thuisgekomen rond 21.00.


Morgen nieuwe poging voor een kasteel en misschien gaan we dan wel binnen bezichtigen. en wat boodschappen te scoren. Misschien moeten we dan wel iets eerder vertrekken.