.

02-09-2014

 

 

Ook vandaag het ritueel van opstaan, wassen, aankleden en ontbijten.

Daarna wat chillen op het balkonnetje en wat kletsen met onze buren uit Loenersloot.

 

In de middag gaan we een stukje rijden en we gaan richting Bergerac. Via wat kleine tussendoor weggetjes maken we een leuk tochtje.

 

Bergerac blijkt een leuk plaatsje te zijn met veel oude gerestaureerde gebouwen. Het centrum bestaat uit veel steegjes en voetgangersgebieden vol met terrassen en souvenirwinkeltjes.

 

 

We kopen een paar kaartjes en die gaan lekker ouderwets in de brievenbus. Slenteren wat door het centrum en nemen twee keer plaats op een uitnodigend terras.

 

 

We leren onderweg ook nog iets over Cyrano de Bergerac, komen langs een tabak museum dat helaas gesloten is, en ik weet nu dat de Dordogne niet alleen een streek/provincie is maar ook een rivier in Frankrijk. Altijd handig tijdens een kruiswoordraadsel.

 

 

Als we terug zijn kijk ik of de beelden van de geïnstalleerde camera een beetje gelukt zijn. En ja hoor, op een paar trillinkjes na is het beeld prima om iets mee te doen. Dat wordt dan wel een klusje voor thuis want daar gaan best wat uurtjes in zitten.

 

Voor we het beseffen is het alweer 19.30 en dat is hier ongeveer de tijd voor het diner. We eten in het hotel en dat bevalt goed. Lekker op het grote terras in het zonnetje,, prima eten, top bediening en lekker dicht bij huis.

 

 

Voor het slapen gaan het grote ligbad getest en daarin ben ik bijna in plaats van in bed, in bad in slaap gevallen.