.

01-06-2017

Gaan we links of gaan we rechts?

Dat is de vraag waar we soms mee worstelen. Ondanks dat geen van ons hier echt bekend is en alle wegen even mooi willen we zoveel mogelijk 'nieuwe' wegen berijden en plaatsjes doorkruisen.

Ons eigen weggetje is een vast gegeven dat we moeten afrijden, maar de hoofdweg naar het noorden of het zuiden moeten we ook altijd minstens 20km rijden voordat we eraf kunnen om iets nieuws te zien. Niet dat het een straf is maar avontuurlijk als we zijn willen we dit minimaliseren.

 

De eerste koffiestop van de dag nadat we eerder een foto / peuken stop hebben gedaan..

Het eerste deel was gelijk aan de route die we hebben gereden toen we naar Andorra zijn gegaan. Nu gaan we ergens halverwege rechtsaf en komen op een weg met strak asfalt en een waarschuwingsbord dat de komende 35km geen 10 meter rechtuit gaan. GEWELDIG!

Ronald en Diny hebben aangeboden om vanavond de BBQ te verzorgen. Super natuurlijk alleen we moeten dan nog wel even inkopen doen. De eerste belemmering dient zich al snel aan; siësta. De eerste winkel gaat open om 16.30, als wij daar voor de deur staan iets na vieren gaat de deur open en wij direct naar binnen. Het zijn weliswaar geen grote boodschappenkarren maar de onze is binnen enkele minuten gevuld. Buiten is de buit snel verdeeld over de diverse topkoffers en alles kan mee.

Na de BBQ geven Hans en Ria nog een kleine voorstelling weg en volgen de gebruikelijke avondrituelen.

 

Morgen is alweer onze laatste dag in Espot.

We doen wel een gezamenlijk ontbijt en daarna zijn er wat varianten als thuisblijven, wandelen en een stukje rijden.