.

14-09-2012

 

Vrijdag 14-09-2012

 

Ook vandaag een vakantie ochtend. Wakker gemaakt door het kamermeisje, die hebben we maar naar de volgende kamer doorgestuurd.

Na een ontbijtje even op het balkon gezeten maar dat werd al snel erg warm. Er staat nog wel wind maar lang niet zo extreem als gisteren. In de middag maar even gekeken waarheen we morgen vertrekken. Het blijkt verrassend genoeg drukker te zijn aan de Costa dan ik vooraf inschatte. Wat het extra lastig maakt is dat we graag een appartement hebben in plaats van een hotelkamer. Een appartement is net even ruimer en heeft een aparte slaapkamer, en dat is wel veel prettiger.

We wilden eerst een stukje gaan rijden om te zien waar wat te vinden is maar hebben toch maar besloten om op internet te zoeken. We hebben iets gevonden in L'Estartit. De prijs is goed en de foto's zijn fantastisch, nu alleen hopen dat ze daar geen heel goede fotograaf in hebben gehuurd.

 

Nadat onze slaapplaats geregeld was zijn we naar beneden gegaan en hebben bij het zwembad gezeten en de barman bezig gehouden.

Bij het bereiken van het kookpunt zijn we naar boven gegaan om even later de boulevard af te lopen op zoek naar iets eetbaars. Al snel gevonden want er zijn hier genoeg eettentjes. Alleen zou het zo leuk zijn als je een beetje begrepen wordt. We bestellen allebei een uiensoep, Car Lasagna en ik een stukje vlees met pepersaus. Na een halfuurtje komt de soep van Car en mijn hoofdgerecht. Als ik een keer met m'n hoofd schud over zoveel domheid wil de ober nog snel een kom uiensoep halen om die naast het bord te zetten. Louis zou zeggen "ben ik nu zo slim of jij zo loco". Na het eten maar snel vertrokken en besluit dan maar om mezelf te verwennen, iets verderop zit een Italiaanse ijssalon en daar gaat het een stuk beter met bestellen en begrijpen.

 

 

Voordat we naar de kamer gaan, eerst nog een fles water gehaald. En even langs de scoots in de parking. Ik wil straks eens kijken of ik de Contour op mijn helm kan bevestigen en zo mooiere beelden te maken van de wegen langs de kust. De vaste montage achter het windscherm is op zich prima, maar het beeld is iets te laag en trilt nogal. Eens kijken of we dat kunnen ala Mcgyver.

 

Caroline heeft inmiddels de meeste spullen weer ingepakt zodat we morgenochtend niet al teveel werk hebben aan het vertrek.